Trappen met led verlichting

Locatie: Veenhoop (FRL) / Showroom Douma trappen

Opdrachtgever: Bouwgroep Noord 

Trap : Keepboom trap

Hout soort: Trapbomen Grenen, treden eiken

Balustrade: –

Antislip: Roestvrijstaal strip

Previous slide
Next slide

Verlichting

Goede verlichting heeft een belangrijke rol in huis. Licht heeft namelijk niet alleen een functionele kant, zoals het makkelijker maken van verrichten van handelingen, maar heeft ook invloed op de sfeer in huis en de kleuren van bijvoorbeeld je meubels.

Het trappenhuis

De meeste traphuizen in woningen zijn vaak niet goed belicht, dit omdat het vaak niet mogelijk is om raampartijen te plaatsen in verband met het schuine dak, mocht u graag iets meer licht willen creëren in het trap opgang dan zijn onze verlichte traptreden misschien wel de oplossing voor u?

Led

Wij werken alleen met energie zuinige led verlichting, wij kunnen u een breed assortiment led verlichting aanbieden. Trap treden voorzien van ledstrip in de kleur warm wit, of wit, RGBW (rood, geel, blauw, wit) is eventueel ook mogelijk!

Ook zijn wij leverancier van Eye led spots, de Eye led spots kunnen wij verwerken in de zijkant van de trap deze worden gemonteerd in de trapboom. Eye led staat voor hoge kwaliteit en behoort tot 1 van de kleinste inbouw spots die in deze markt verkrijgbaar is, Wij kunnen de spots met een ronde en vierkante vorm aanbieden en in de kleuren warm wit, wit, en ook RGBW

In de volgende trappen is led verlichting mogelijk:

Houten trappen 

Dessing trappen 

Keepboom en Z trappen

Klassieke trappen

 

In onze showroom aan de Bovenkruier 1 in Sint Nicolaasga kunt u verschillende voorbeelden bekijken. 

Maurice Keulen

Maurice Keulen

Laat een reactie achter

Over ons

Douma’s Trappenfabricage levert elke type trap, als het nu gaat om rond of vierkant. Met behulp van het recente machine park waar wij over beschikken is bijna alles mogelijk!

Recente projecten

Volg ons!